• Начало »
  • Новини »
  • Защо е препоръчително да използваме качествени кашони за съхранение и при преместване?

Защо е препоръчително да използваме качествени кашони за съхранение и при преместване?

14 януари 2016
Защо е препоръчително да използваме качествени кашони за съхранение и при преместване?

Когато става въпрос за складиране на вещи и преместване на багажи, много хора предпочитат да се сдобият с вече употребявани кашони и опаковъчни материали. Това със сигурност е лесно и доста изгодно, защото подобни опаковки могат да се намерят безплатно или на изключително ниски цени от хранителни магазини и различни фирми. Дали обаче този вариант е удачен или е по-добре да отделите малко средства и да закупите нови кашони?

 

Всъщност, препоръчително е да закупите кашони и опаковъчни материали от производител. Какви са причини за това?

 

На първо място, така купувате качествен продукт. Все пак кашоните са ви необходими за съхранение на някакви ваши вещи и предмети или за тяхното транспортиране, и със сигурност не искате те да пострадат или да бъдат замърсени. Затова търсите възможно най-доброто качество, а то не може да бъде гарантирано, ако опаковките са вече употребявани, защото в този случай е възможно качеството им да е компроментирано.

 

Друга причина да предпочетете нови кашони е тяхната здравина и издръжливост. Ако се спрете на употребявани опаковъчни материали, няма как да сте убедени, че те са здрави и издръжливи, защото не знаете как са били използвани преди това и как са били съхранявани. С новите кашони не съществува подобен проблем.

 

За да изпълняват кашоните и опаковките своята основна функция – да предпазват и съхраняват предмети и стоки – те трябва да бъдат качествени, здрави и издръжливи. Само по този начин се гарантира, че вашите вещи са напълно защитени и добре опаковани.

 

Освен това, когато купувате нови опаковки, можете да изберете кашони, чиито размери и форми са подходящи за вашите нужди. Това е невъзможно при употребяваните опаковъчни материали, а в повечето случаи е от значение формата и размерът на кашона да пасва точно на вещите, които ще бъдат опаковани.

 

Откъде обаче да се снабдите с нови и неизползвани кашони? Тази задача не е толкова сложна, колкото изглежда първоначално. Не се притеснявайте, ако около вас няма подобен магазин или производител! В нашия онлайн магазини предлагаме всякакви кашони. Покупката през интернет е изключително лесна и удобна.

 

В случай, че са ви нужни кашони за някаква цел, независимо дали за транспортиране на багаж или съхранение на вещи, най-добре е да се снабдите с нови, неупотребявани опаковки и да използвате всички техни ползи.

 

 

Деца демонстрираха изключителна креативност и показаха на възрастните как се прави еко къща от кашони. Те си построиха общ дом, използвайки разнообразни и природосъобразни материали, които щадят околната среда.

прочети още

Не изхвърляйте картонените изделия, защото можете да ги използвате повторно! Сега ще Ви разкажа как това може да стане. Единият от начините е като ги използвате във вашата градина. И още - може да отглеждате цветя или подправки в картонени кутии във вашия дом.

прочети още

Предстои Ви смяна на жилището? За да е лесно и безпроблемно преместването, ще се нуждаете от кутии, кашони, торби, стреч фолио и...няколко полезни съвета. Ето и нашия списък с ефективни и доказани в практиката трикове, които ще направят местенето лесно, чисто и организирано.

прочети още
Камина от кашони
10 ноември 2017

Интересно е, че освен познатите приложения, от кашони може да се направи и нещо нестандартно, като впечатляваща камина например. За направата на камината са необходими кашони с различни размери - големи, средни и малки. Набавете си бяла хартия, подходящ тапет с мотив по Ваш вкус (например на тухли), самозалепващо фолио, лепило, макетно ножче, тиксо и вече имате всичко необходимо.

прочети още

Почти 80 години правителството на Финландия провежда политика, която е насочена към повишаване и стимулиране на раждаемостта в страната. Част от тази политика е подаръкът, който по традиция се подарява на всяка финландска майка при раждането на дете. Подаракът е значителен по размери кашон, в който има всичко от първа необходимост за новороденото - дрешки, завивки, памперси, играчки и много други дребни, но важни за бебето аксесоари. Най-интересното обаче, е малкият матрак, който се намира върте. С негова помощ, кашонът се превръща в първото легло на новороденото. Да, правилно разбрахте - бебето може да спи в подарения кашон.

прочети още

Изборът на подходяща опаковка зависи от конкретните ви нужди и цели – дали ще транспортирате предметите, или ще ги съхранявате, дали те са чупливи, дали ще бъдат съхранявани на влажно място, колко дълго ще останат опаковани и т.н. всички тези фактори са от значение, когато избираме опаковки, чието разнообразие е наистина голямо. Представяме ви полезна информация за най-често използваните типове опаковъчни материали и техните приложения, за да улесним избора ви.

прочети още

Кашоните традиционно се използват и във всяко жилище, като най-често служат за складиране на вещи, които не използваме, но не искаме да изхвърлим, както и при пренасяне на различни багажи. Например, можете спокойно да приберете в кашони дрехи, обувки, прибори за хранене, книги, играчки и какво ли още не.

прочети още

Преместването може да бъде стресиращо, независимо дали просто сменяте сегашния си апартамент с по-голям или се местите в друг квартал или град. Правилната организация и планиране на този процес ще ви спести много главоболия и ще опрости самото изпълнение. Ето и няколко съвета, които ще ви бъдат полезни.

прочети още

В последните години кашоните се превръщат в едни от най-често използваните и предпочитани опаковъчни материали. Те се използват за складиране и транспортиране на най-различни стоки, било то за краткотрайно или дълговременно съхранение на желаните продукти.

прочети още

Девет съвета, за се да уверите, че вашите вещи ще излязат от кашоните във вида, в който сте ги опаковали

прочети още