Аеропластът – универсален и надежден опаковъчен материал

13 юли 2023
Аеропластът – универсален и надежден опаковъчен материал

Ако не ви е познат точно под името “аеропласт”, вероятно го знаете като фолио с балончета/въздушни мехурчета или пък бабъл фолио. Дори сме сигурни, че като деца (a някои от нас и досега) сте се увличали да пукате тези балончета. :)

 

Аеропластът е един от най-популярните опаковъчни материали, използвани в днешно време. Той е изработен от специално фолио, което се състои от въздушни мехурчета, заключени между два слоя полиетилен. Аеропластът е страхотен защитник на деликатни и чупливи вещи, като се грижи да ги предпазва от редица опасни външни намеси – удари, влага, прах, вибрации, високи температури и др. подобни. Освен че ги съхранява, аерофолиото позволява на вещите и да “дишат”. Освен това е много леко (това ви спестява транспортни разходи) и може да се използва многократно. В следващите редове ви разказваме повече за ползите от този опаковъчен материал.

 

Приложение

 

Независимо какви предмети ще пренасяте, можете да използвате аеропласта за оптимална защита по време на транспортиране и складиране. Опаковъчният материал е подходящ и за омекотяване на острите ръбове на предмети, които биха могли да наранят съседна вещ. За да се възползвате максимално от неговите функции, е добре да знаете конкретните специфики на различните видове аеропласт. Запознайте се с тях и изберете точния в зависимост от нуждите на вашия бизнес или вещи. 

 

Видове аерофолио и техните ползи

 

 

На първо място е стандартното аерофолио с малки и с големи балончета.

 

Малките балони са идеални за по-малки и леки предмети като декорация, козметика или електронни аксесоари. Те осигуряват достатъчна защита и предпазват продуктите от нежелани удари или надрасквания.

 

Големите балони са подходящи за по-големи и тежки предмети като домакински уреди, мебели или професионални инструменти. По-големият обем на въздушните мехурчета осигурява още по-високо ниво на защита.

 

Крафт аеропластът пък е съчетание между трислоен аеропласт и крафт хартия с висока здравина. Това е много издръжлива опаковка, която абсорбира влагата и дава възможност на предметите да дишат, като също така е гъвкава и лесна за рязане.

 

Аеропластът с разпенен полиетилен предлага много висока степен на защита за опакованите предмети, като отново е гъвкав и лесен за употреба.

 

Предлагаме и антистатичен аеропласт, който предотвратява натрупването на статично електричество, което може да навреди на вашата електроника. Този вид аеропласт е необходим при опаковането на телевизори, монитори, лаптопи, смартфони, таблети или компютри. 

 

Имате опция да изберете и аеропласт с алуминиево фолио. Комбинацията от двата материала ще осигури още по-голяма защита и изолация за най-ценните ви стоки.

 

Удобни размери ролки малък и голям балон 

 

 

Различните размери ролки малък и голям балон са още една удобна възможност да отговорим на специфичните ви нужди при опаковането. При нас ще откриете и малките ролки, които обикновено се намират трудно на пазара. Те вършат перфектна работа, в случай че предметите, които ще опаковате, са по-компактни. 

 

Ролките с малки балончета са трислойни, с диаметър на балончето 10 мм. Ние предлагаме от ролки с 30 см ширина и 100 л. м дължина до ролки с 200 см дължина и 100 л. м ширина. 

 

Ролките с големи балончета пък са с диаметър на балончето 30 мм, като отново са трислойни. Размерите им започват от 25 см ширина на 50 л. м дължина до 200 см ширина на 50 л. м дължина.В заключение можем да кажем, че аеропластът е един от най-ефективните опаковъчни материали, който предлага защита и сигурност на предмети от различен характер. Неизменнo предимствo на аеропласта e неговата гъвкавост. Можете да изрежете и оформите различните видове аерофолио според нуждите на вашия продукт, като го приспособите точно към формата и размера му.

 

Потърсете ни за всякакви полезни съвети по темата, както и за да поръчате.