Детска къща от кашони

20 ноември 2017
 Детска къща от кашони

Деца демонстрираха изключителна креативност и показаха на възрастните как се прави еко къща от кашони. Те си построиха общ дом, използвайки разнообразни и природосъобразни материали, които щадят околната среда.

 

Къщичките са временни, но са прекрасен пример за работа в екип, за интересна и вдъхновяваща дейност. Тяхното изграждане е чудесен игрови вариант, в който могат да вземат участие всички членове на семейството. Радостта на малчуганите от споделените емоции в създаването на подобна вълшебна къщичка от картон, е незаменима за всеки родител.

 

Инициативата на децата не се ограничава само до изработката на къщичката. От картонени тръби и кашони, използвани за пренасяне на различни видове стоки или материали, както и такива за преместване на покъщнина, те изработиха и много допълнителни аксесоари към дома. Децата измайсториха от картон различни електроуреди - печка, хладилник и телевизор. От многофункционалния за опаковане материал, децата направиха още маса, умивалник и шкафове, което внася допълнителен чар и уют.

 

За красотата в дома от картон ще допринесат и рисунки, направени с много любов и желание. Те ще внесат допълнителна топлина и индивидуалност в къщата.

 

Всички материали могат да бъдат лесно набавени, в случай, че родителите, заедно със своите деца , пожелаят да повторят или обогатят прекрасната идея на малчуганите. В крайна сметка, всичко е възможно, когато използваш правилните материали и се отдадеш на това, което правиш.

 

Необходими материали за къщичката:

 Това е чудесен пример как екологичните опаковки от картон възпитават най-малките да пазят природата и да ценят труда.

 

Къщичката от кашони изгражда и развива арт съзнанието на децата, като в същото време е незаменимо преживяване за тях и цялото семейство.Поръчка на качествени кашони и опаковъчни материали, може да направите на PackIt.bg