Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Красота от картон - практично и интересно

27 ноември 2017
Красота от картон - практично и интересно

 

От картон и кашони могат да бъдат направени изключително интересни предмети за бита, ежедневието или просто за развлечение. Произведения на изкуството и различни видове украси, също могат да бъдат сътворени от еко материала.

 

Креативни и предприемчиви бизнесмени са пуснали в производство цяла гама продукти от картон, като продължават да измислят и майсторят нови предмети.

 

Ще Ви представим малка част от примерите, които могат да бъдат дадени за това какво можете и Вие самите да си измайсторите от картон.

 

Декорацията за прозорците и елхата по време на коледните и новогодишните празници например, не е нужно да бъде изцяло от купени или готови орнаменти. Част от нея може да бъде сътворена от Вас самите - забавление, в което участва цялото семейство. Това, което Ви е нужно е: кашони, разноцветно тиксо, велпапе, фолио и хартиена ролка. Украсата се изрязв от изброените материали, след което може да я оцветите по Ваш вкус с боички или да разнообразите с цветно фолио.

 

Предмети за ежедневието също могат да бъдат направени от кашони. Замяната с картон на материал, който вреди на околната среда и се разгражда за стотици години - пластмасата, е страхотно еко решение. Картонът от своя страна е лесно разградим и нетоксичен. Да не забравяме, че когато пазим околната среда, се грижим и за здравето си. В същото време се дава ценен пример на децата да оценят по достойнство природата и да се грижат за нея.

 

Ето още идеи за предмети от картон - играчки за деца, бебешко легло, кутии за бижута, бюро, камина и каквото още Ви хрумне.

 

Необичайно и интересно изделие от картон е мотор, чийто автор е 44-годишен англичанин. На него не му е било необходимо нищо друго освен картон. Творецът е направил много предмети от еко материла, но неговият мотор е наистина уникално произведение, което се отличава с изумителна автентичност.

 

Не подценявайте свойствата и възможностите на картона. Оставете въображението си да работи и ще се изненадате на какво сте способни.

 

Поръчка на качествени кашони и опаковъчни материали на достъпни цени, може да направите на PackIt.bg

Сподели: