Картонени опаковки - как да ги използваме за да опаковаме

3 януари 2018
Картонени опаковки  - как да ги използваме за да опаковаме

 

 Спестете разходи, като опаковате вашите стоки в картонени опаковки.

 


Ние ви предлагаме възможността да опаковате вашите стоки в опаковъчни кутии и картонени опаковки, готови за изпращане в контейнер, чрез кораб или въздушен превоз. Освен че спестявате пари, можете да работите в дома си.

 

Съвети за поставяне на картонени опаковки

 

Общи съвети за опаковане :

 

Набавете си обикновени картонени опаковки за повечето елементи, като използвате отделни опаковки, ако е необходимо.

 

Колкото по-тежко е съдържанието, толкова по-малка е опаковката, която трябва да използвате - като общо правило. Ако не можете лесно да повдигнете кутията, това е твърде тежко. Например, използвайте по-малки картонени кутии за опаковане на книги и по-големи кутии за дрехи.

 

Попълнете картонените опаковки на върха, като използвате опаковъчни материали, за да запълнете всички неизползвани интервали и да избегнете падане на кутиите, поставени отгоре.

 

Поставете най-тежките елементи в долната част на всяка картонена опаковка, а по-леките елементи отгоре.

 

Дръжте гърба си прав и използвайте краката си, за да повдигате - не се огъвайте и не използвайте гърба си като кран.

 

Залепете шевовете на картонените опаковки добре, за да избегнете отварянето им и изпадащите елементи.

 

Чинии или чаши - използвайте специални кутии за опаковане с разделители или ги обвивайте индивидуално с хартия или мехурчета. Можете също така да добавите смачкана хартия в горната и долната част на картонената кутия за допълнително уплътняване.

 

Костюми, рокли, якета и палта могат да бъдат опаковани в специални картонени опаковки. Някои гънки са неизбежни, но ще пристигнат в добро състояние.

 

Лампи - Опаковайте ги в картонена кутия, като използвате смачкана хартия за омекотяване. Извадете крушката от лампата. Завийте основата в бабъл фолио преди опаковането. Маркирайте кутията като "чуплива" така, че върху нея да не се подреждат други картонени опаковки.

 

Огледала и снимки - поставете маскираща лента  върху стъклото във формата на кръст. Завийте огледалата в бабъл фолио, но добавете и слой хартия, за да избегнете залепването. Поставете ги в специални картонени опаковки или натрупайте листове картон.

 

Маси - извадете краката и покриващите повърхности в бабъл фолио. Сглобете винтове в прикрепена кутия или чанта за части и ясно обозначете на етикета.

 

Инструменти и градинско оборудване - издърпайте добре маркучите и ги поставете в картонена опаковка или в пластмасов контейнер. Инструментите могат да бъдат поставени заедно.

 

Телевизори и компютри - най-добре е да поставите оригиналните кутии, ако е възможно. Ако не, обвийте, преди да ги поставите в картонена опаковка. Ако е с твърде голяма или странна форма, обвийте в няколко слоя одеала или бабъл фолио. Маркирайте екрана като с "чупливо" или покрийте със слой от картон за допълнителна защита.

 

Обозначете всяка опаковка или картонена кутия, за да покажете съдържанието, за да помогнете с разопаковането.

 

Велосипеди - увийте в старо одеяло или лист, за да защитите боята.После поставете в специална картонена опаковка.

 

 

Поръчка на качествени кашони и опаковъчни материали, може да направите на PackIt.bg