Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Архивен кашон, начин да поставите нещата в ред

17 януари 2018
Архивен кашон, начин да поставите нещата в ред

Използвайте архивен кашон, за да държите дома и офиса под контрол

 

Архивен кашон - място за съхранение на документи, файлове и записи, за всички важни документи, произведения на изкуството, колекционерски книги или  други предмети. Препоръчително е тези елементи преди да бъдат поставени в архивния кашон за съхранение, първо да бъдат поставени в папки, архивна полиетиленова торба, чанта или други подобни кутии, който най-добре отговарят на вашите нужди.

 

Видове архивни кашони.

 

Документната кутия е познат стандарт за организиране и вертикално съхранение на документи с формат letter и legal. Тя е изработена от едно парче с панти, за да осигури безопасен, архивен контейнер за дългосрочно съхранение и защита. Вътрешните размери са големи, с цел да позволят съхраняване на елементите в папки и файлове. Документните кутии на архивен принцип са подходящи и за съхраняване на тънки книги, брошури и периодични издания.

В някои от тези архивни кашони може да съдържа подрязан преден панел за безопасно вмъкване и премахване на документите. По този начин позволяват бързо и удобно търсене на файлове, без да се налага да се премахват документите или файловите папки. Релефните зони за етикетиране на края на кутията или предната част на капака Ви позволяват да поставите правилно, точно и последователно стандартен етикет за идентифициране на съдържанието или специален държач за етикети, залепени с лепило. Кутиите имат издърпващи шнурове за лесно изтегляне от рафтовете. Те са в различни  размери и цветове.Комплекти за съхранение на документи


Предлагат най-високо ниво на защита на съдържанието и организацията на файловете, като ви позволяват да съхранявате документите си в папки.

 

Архивен кашон за съхранение на документи в по-малък размер.

 

Когато не можете да усвоите празното пространство в  кутията за съхранение или искате да имате по-малко тегло на кутията, може да помислите за картонена кутия за съхранение с половин размер. Размерите на тези удобни контейнери Ви позволяват да държите писма или правни файлови папки.

 

Като цяло, какъвто и архивен кашон да изберете той ще е здрав и перфектен за дома и офиса. Доставя се в плоска опаковка за лесно съхранение и манипулиране. Има ръчни дупки за носене. Притежава панели, за да добавите информация за съдържанието.

 

Поръчка на качествени кашони и опаковъчни материали, може да направите на PackIt.bg

Сподели: