Големи кашони - полезни и атрактивни

5 февруари 2018
Големи кашони - полезни и атрактивни

 

 

Колко големи могат да бъдат големите кашони

 

 

 

Големите кашони, известни като XXL опаковки, които са извън възможностите на много фирми, обикновено са в размери 10 и 22,5 квадратни метра.

XXL опаковката е подходяща за големи или неудобни продукти, палетни дисплеи или просто за създаване на по-големи разфасовки. Така се осигурява ефективност при транзит и съхранение.

 

Обикновено произведени с едностранни и двойни стени от различни материали и най-често от велпапе, големите кашони покриват широк спектър от стандартни и поръчкови стилове.

 

Всички опаковки XXL могат да бъдат залепени, зашити или комбинация от двете действия, за да се постигне желаното изпълнение.

 

За да осигури необходимата здравина и стабилност, опаковката тип "големи кашони" е проектирана много често по поръчка. Така се отговори на физическите изисквания на веригите за доставки, а също така и на всеки друг потребител.

 

Характеристика

 

 

Предлагат се в широк спектър от единични и двойни стени от велпапе.

Задължително е да отговарят на точните изисквания за размер .

Обикновено са между 10 и 22,5 квадратни метра.

Предлагат се бариерни покрития, като устойчиви на износване и водоустойчиви покрития.

 

Ползи

 

 

Допълнителни функции като специални защити  и покрития са налични за оптимизиране на защитата и ефективността  на големите кашони.

 

Дизайнът на опаковката, в комбинация с избора на най-подходящите и  качествени  материали, ще гарантира, че вашите продукти  ще пристигат на местоназначението си в оптимално състояние.

Намаляват се транзитните щети. Това се дължи на силата и стабилността на  продукта.

Ефективността на превоза и съхранението в големи кашони намалява разходите по транспорта на стоките.

Екологично чисти и 100% рециклируеми са големите картонени кашони. Те са изработени от възобновяеми ресурси.

Универсалност за опаковане на всеки продукт - без значение какъв размер или форма имат.

 

В повечето случат големите кашони са произведени чрез използване на изключително силен  и здрав двоен слой и са компресирани. Те са задължителни за всеки потребител, който ще пренася стоки. Кутиите имат по-здрави дръжки и  са със двойни стени. Надеждни за преместване на по-тежко съдържание от дома и офиса.

 

 

Наскоро холандската творческа агенция пое идеята за големи кашони, като всъщност направи огромни картонени кутии. След което избра да ги постави до казаните за боклук за публично гледане. Това забавно маркетингово усилие, показва до къде могат да стигнат в големината си... големите кашони.

 

Поръчка на качествени кашони и опаковъчни материали, може да направите на PackIt.bg.