Брандиране на стикери: ефективно, естетично и бюджетно решение

9 февруари 2024
Брандиране на стикери: ефективно, естетично и бюджетно решение

Брандирането на вашите опаковки – стикери, кашони, кутии или пък тиксо – популяризира бранда ви и ви помага да оформите естетична и/или практична опаковка. Поставете вашето лого, полезна информация или красиво изображение и ги оставете да говорят вместо вас на клиентите ви.

А брандирането конкретно на стикери е много удобно решение, за чиито предимства ви разказваме в следващите редове. Преценете как можете да използвате стикерите във вашия бизнес. Защо да брандирате стикери?

 

Защото идеята е широко приложима. На първо място – вие избирате формата и размерите. След това – можете да поставите на стикерите своето лого, полезна или промоционална информация, да оформите красив дизайн. И за финал – можете да залепите стикерите почти навсякъде! Върху кашони, кутии, торбички или друг опаковъчен материал, дори и директно върху някои продукти. Ако опаковате с тишу хартия – стикерът може да влезе в ролята на тиксо и да помогне за прикрепването на хартията. 

Ако предвидите стикери с ефектен дизайн, е вариант и да ги подарявате към продуктите си. Впоследствие клиентите ви могат да ги ползват и за украса, и отново за прикрепване на опаковъчни материали (тишу хартия, торбичка или плик). Колко много възможности да популяризирате бранда и дейността си!

Обмислете дизайна, планирайте количеството, което ви е нужно, и се възползвайте от това бюджетно и работещо решение.Украсете с готови тематични дизайни

 

В случай че ви трябват стикери за конкретен повод или празник, при нас ще откриете тематични дизайни, които директно можете да поръчате.

Предлагаме голямо разнообразие от коледни стикери, както и свежи дизайни с текст “Hand made”, “Thank you”, “Made with love”.

Предлагаме и красиви стикери с формата на сърце или с романтични послания. Те са подходящи освен за Свети Валентин, също и за други романтични поводи или релевантни продукти.Не забравяйте информативните и предупредителните стикери

 

 

Стикерите също така са лесен и удобен начин да споделите важна информация. Фактът, че могат да се поставят почти на всякаква повърхност, е допълнително удобство в случая.

Когато опаковате крехък и чуплив предмет или такъв с деликатна повърхност, не пропускайте да поставите стикер “Чупливо” или друг подобен на опаковката. Този тип стикер е задължителен елемент, който се грижи за запазването на продуктите ви невредими по време на транспортирането или съхранението им.

Стикерите също са подходящ начин да обозначите какво е съдържанието на опаковката или да споделите друга важна информация относно съхранението на продукта. 

При нас ще откриете и готови стикери за рециклиране с приятен дизайн, които можете да поставите на съответните кошчета.Практични, дизайнерски или и двете? Сигурни сме, че вече имате идея за дизайн на стикери, които да приложите в бизнеса си или пък да използвате за лични цели. Възползвайте се от това ефективно решение с широко приложение и същевременно бюджетна алтернатива за печат и поръчайте своя дизайн. А ако имате нужда от съвет какъв точно размер и форма да изберете, както и относно спецификите на изображението и самия печат – потърсете ни, с удоволствие ще ви съдействаме.