Хартиени торбички

Различни размери и цветове

Кашони за преместване на дома

Готови пакети с кашони и опаковъчни материали

Производство и брандиране

Задай размер, избери цвят и брандирай

Опаковъчни консумативи

Стреч фолио, аеропласт, велпапе и други

Как да палетизирате стоките си правилно и сигурно?

В случай че ви предстои да транспортирате по-голямо количество стоки, е важно да ги подготвите за палетизиране по подходящ начин, за да гарантирате сигурността им. Какви кашони и материали за обезопасяване да използвате, как да подредите кашоните върху палета и други полезни съвети по темата можете да прочетете в статията.

read more
Каква е разликата между кашон, щанцова кутия и нестандартна опаковка?

Опаковките са неразделна част както от бизнеса, така и от ежедневието ни. Пратки за клиенти или партньори, подаръци за близки хора, опаковъчни консумативи за ремонт и преместване – ние предлагаме ефективни решения, които ще ви бъдат от полза в различни ситуации.

read more
Как опаковаме вашите пратки, за да ги получите безопасно?

Ако имате малък бизнес или пък често опаковате и изпращате продукти и подаръци, значи сте наясно колко са важни точните опаковки. От различни размери и дизайни кашони и щанцови кутии до подаръчни опаковки и аксесоари – при нас ще откриете богат асортимент от опаковъчни материали за разнообразни цели. Като при поръчка на повече от нашите артикули процесът им на опаковане е по-бавен и съответно срокът за изпращане към вас е по-дълъг в натоварени периоди.

read more