Често задавани въпроси (FAQ)

Какви кашони предлагате - нови или употребявани?

Всички кашони, които предлагаме, са чисто нови, неупотребявани и изработени от висококачествено велпапе. Размерите на кашоните са съобразени с размерите на предметите, които се опаковат при едно средностатистическо преместване на дома и офиса.

Каква е разликата между трипластните и петпластните кашони?

Разликата между двата вида кашони е в дебелината на велпапето, от което са произведени. Трипластният кашон е по-тънък от петпластния. Обикновено трипластните кашони се използват за локални премествания, където и натоварването на самите кашони е по-малко. Също така са подходящи за складиране, съхранение, архивиране и др.

Петпластните кашони са изработени от по-дебело (петслойно) велпапе. Те са по-задрави, по-устойчиви и понасят по-големи натоварвания. Най-често се използват за международни премествания, където има много по-голямо натоварване на кашоните, защото понякога се налага да бъдат претоварвани на различни превозни средства и се подреждат на голяма височина един върху друг. Подходящи са също за колетни пратки, опаковане на силно чупливи предмети, складиране за продължително време и др.

Какви кашони и опаковъчни материали са ми необходими при преместване?

Спрямо предметите, които имате вкъщи. За да ви улесним обаче вашия избор, сме предоставили богато описание и снимков материал на различните ни продукти и как най-лесно и удобно да ги използвате. В секция "Пакети за преместване" ще намерите готови решения за различни по размер жилища в зависимост от вашите нужди.

Как се сглобяват кашоните преди употреба?

Изполването на тиксо е задължително при сглобяването на кашоните. Често срещаното кръстосване или застъпване перата на кашони не се препоръчва, защото кашонът става нестабилен, не може да понесе товарът и се отваря, като това може да доведе до контузия или повреждане на опакованите в кашона предмети.

За да сглобите правилно своите кашони първо прегънете навътре перата на по-късата страна, след това прегъвате перата на по-дългата страна и залепете с тиксо първо по дължината и после по ширина.

Как ще получа кашони - сгънати или сглобени?

Всички кашони се изпращат в сгънат вид на връзка. По този начин те са най-лесни за транспортиране и съхранение. Вижте как да сглобите получените кашоните с тиксо тук.

Предлагате ли кашони с различни размери от стандартните във вашия онлайн магазин?

Да, предлагаме кашони с индивидуални за клиента размери. Изпратете ни запитване с желаните размери и количеството, от което се нуждаете, и ние ще ви върнем отговор за цена и време за доставка на вашата поръчка .

Каква е цената на доставката?

Цената на доставката е фиксирана:

- 5.00 лв. за доставка до офис на Еконт;

- 8.00 лв за доставка до адрес.

 

Ако имате проблем или въпрос свързан с предлаганите от нас продукти или услуги и не намирате
неговото решение сред изброените по-горе, ще се радваме да се свържете с нас