Имате нужда от удобни решения за опаковане? Заповядайте в нашия магазин!

31 юли 2023
Имате нужда от удобни решения за опаковане? Заповядайте в нашия магазин!

Независимо дали ви трябват продуктови опаковки, подаръчни опаковки или опаковъчни материали за ремонт и преместване – в Packit.bg ще откриете всичко, от което имате нужда. При нас можете също да персонализирате и брандирате своите кашони и кутии, да добавите аксесоари към тях или да изберете изгоден пакет с опаковъчни консумативи. При възможност ви съветваме да посетите физическия ни магазин или пък да вземете онлайн поръчката си на място. Така ще видите всички продукти от месечната ни промоция накуп, ще изпробвате опаковките и ще получите детайлна консултация и съвети от нас при избора. Прочетете още причини да ни посетите в следващите редове.Удобна локация

На първо място – местоположението на нашия физически магазин е комуникативно и удобно, а именно – на бул. "Цариградско шосе" 105 (вход от ул. “Акад. Георги Бончев”). Можете да влезете свободно в базата, както и да паркирате безплатно пред магазина. Също така, в случай че правите по-голяма поръчка или купувате по-обемни продукти, разчитайте на нашето съдействие при товарене на покупките.  Точните опаковки за вашите продукти и подаръци

 

 

Ако имате колебания каква точно опаковка ви трябва, донесете продукта или продуктите си в магазина ни и изпробвайте различни опаковки за тях. Изборът при нас е голям – от разнообразни по дизайн, форма и размери кашони и щанцови кутии до различни видове красиви подаръчни кутии, торбички, хартия, текстил и аксесоари. Затова е добре да добиете възможно най-точна представа каква опаковка ви допада визуално и пасва най-добре на продукта ви. 

Ще ви помогнем и със съвети и насоки при нужда, особено ако искате да персонализирате своя кашон или кутия и да ги брандирате, поставяйки лого, специфични елементи за бранда ви или друг тип изображение.

На място ще откриете и богат избор от материали и аксесоари, подходящи за вашите продуктови или подаръчни опаковки – панделки, стикери и етикети, тишу хартия, нетъкан текстил и др. Опитайте различни комбинации и финализирайте по перфектен начин красивия и тренди дизайн на опаковката ви. :) Разгледайте и изберете опаковъчни материали за ремонт и преместване

 

 

Предстои ли ви ремонт или преместване през летните дни? А знаете ли, че ние предлагаме изключително удобни решения за опаковане в подобни ситуации? Освен множество размери качествени и здрави кашони и ролки велпапе, ще откриете и разнообразие от опаковъчни консумативи като различни видове аеропласт, опаковъчна хартия, чували, сакове за съхранение и др. Като цяло всичко, което може да ви потрябва, е тук, при нас. 

За още по-голямо удобство сме оформили и пакети за опаковане, които излизат по-евтино и същевременно комбинират по практичен начин всички нужни консумативи според конкретни ситуации. 

На място можете да разгледате и да се посъветвате с нас относно най-подходящото решение, като ще видите и колко точно обемни са кашоните, ако ви е трудно да прецените само по размер.Вземете своята онлайн поръчка на място

В случай че сте направили онлайн своята поръчка, но предпочитате да я вземете възможно най-бързо и да спестите както време, така и такса за доставка, отново е удобен вариант да посетите физическия ни магазин. :) 

При опция “вземане на място” приготвяме поръчките по-бързо, като можете да дойдете да вземете своята в рамките на пет дни от деня, в който сме ви уведомили, че е готова.

 

 

Ако искате да видите и “пипнете” нашите кашони, кутии, опаковъчни консумативи, подаръчни опаковки и свежи аксесоари – организирайте си посещение на нашия магазин. Насреща сме да ви съдействаме с каквото можем, за да направите най-точния, практичен или естетичен избор според ситуацията и изискванията ви. Очакваме ви!