Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Как да опаковате по-практично и изгодно?

17 юни 2024
Как да опаковате по-практично и изгодно?

Имате бизнес, в който често използвате опаковки, или пък ви предстои ремонт или преместване? Независимо с каква цел ви трябват опаковъчни материали, е добре да откриете точните решения, които да използвате практично и без да хабите излишни средства. Затова сме подготвили полезни съвети и идеи по темата, които ще ви бъдат от полза при избора на кутии, кашони и други материали – прочетете ги в следващите редове.Изберете правилните кутии и кашони

 

 

На първо място се насочете към здрави и качествени щанцови кутии и кашони, които ще запазят продуктите и вещите ви непокътнати – и които също така ще можете да използвате многократно. Можете да разчитате на нашето висококачествено и високограмажно велпапе, което много трудно би могло да се спука или смачка. 

След това преценете точните дизайни и размери, които ви трябват, за да намалите празните пространства и да минимизирате и количеството използвани опаковъчни материали. При нас например ще откриете богато разнообразие от дизайни кашони и кутии, подходящи за различни по форма и размери продукти, както и такива с разделители и с удобни дръжки.

Има вариант също да произведем кашон или кутия по ваш размер, в случай че имате по-специфични изисквания, като при кашоните нямаме изискване за минимално количество на поръчката.Преценете какво количество опаковъчни материали ви е нужно

 

    

 

Преценете добре и количеството опаковки, които са ви нужни, за да не поръчвате излишни. Например ако можете да предвидите точната бройка или пък ако сте сигурни, че ще ви трябва по-голямо количество кашони в следващ период, е вариант да закупите пакет с по-голяма бройка, който излиза много по-евтино. 

Тук можете да откриете различни бюджетни решения както на кашони, така и на други опаковъчни материали като плотове велпапе, удобни ролки аеропласт, щанцови кутии и други.Преизползвайте опаковките и консумативите

 

    

 

Още един начин да бъдете по-практични и да спестите средства е да преизползвате опаковъчните материали. Велпапето е много здрав материал, който може да бъде използван многократно – това важи за кашоните, кутиите, шредираното велпапе за уплътнение на празни пространства, както и плотовете велпапе, които можете да използвате като основа или разделител при подреждане в кутии и кашони. Аеропластът, който съхранява ефективно чупливи предмети или такива с деликатни повърхности, също може да бъде използван многократно, както и редица други опаковъчни материали. 

 

В допълнение, една от основните ни цели е да увеличаваме портфолиото си от еко материали – нашите кашони и кутии например са направени от 100% биоразградими материали. Когато дойде моментът, в който няма как повече да ги използвате, не забравяйте да ги рециклирате или пък компостирате.Точни размери, дизайни и количества + преизползване – това е формулата за практична и бюджетна употреба на опаковките. Както и изборът на качествени и здрави опаковъчни решения, на които можете да разчитате, че няма да се повредят лесно. 

Надяваме се, че нашите съвети са ви били полезни, а в случай че имате въпроси, обвързани с опаковките, или пък искате да поръчате – знаете, че сме насреща.

Сподели: