Социални Мрежи
КОЛИЧКА 0
продукта
Количката е празна
Каталог

Как да създадете практична и интересна нестандартна опаковка?

3 април 2024
Как да създадете практична и интересна нестандартна опаковка?

В случай че имате малък бизнес или често ви се налага да изпращате пратки и подаръци, знаете, че опаковката е от голямо значение. Обмисляли ли сте идеята да заложите на по-нестандартни варианти? Различните опции за персонализация значително повишават функционалността на опаковките, а и ги отличават на пазара. В следващите редове ви разказваме подробно как да се възползвате от разнообразните предимства на по-нестандартните опаковки – прочетете ги и открийте точните за вашите продукти.

 

 

Изберете необичайна форма

 

 

Едно от първите неща, които трябва да прецените при избора на опаковка, е каква да бъде нейната форма. При нас ще откриете и нетипични форми щанцови кутии, които могат да ви бъдат от полза при опаковането на различни предмети. Плоски, високи, дълги, с дъно и капак, квадратни и кубични, тип пица, за картини и плоскости. Разгледайте нашите разнообразни и удобни решения, ако ви предстои да опаковате продукти със специфична форма, за които стандартните опции не са подходящи.

 

 

Добавете:

 

1. Вложка

 

     

 

Всеки добавен елемент към кутиите допълва тяхната функционалност и ги прави по-специални. В зависимост от предметите, които ще опаковате, можете да добавите конкретна вложка или да изберете кутия с вградени разделители, която ще ви помогне да ги разположите по-стабилно, по-удобно, а и по-подредено вътре. Подходяща е за парфюми, бутилки за козметика и други подобни продукти.

 

2. Допълнително дъно

 

В случай че ви предстои да опаковате по-тежки предмети например, можете да добавите допълнително дъно на кутията, което ще я направи още по-стабилна и здрава. Както и допълнителен плот над съдържанието, за да го пази.

 

3. Подсилване на стени

 

 

Имате опция да изберете и кутия с подсилени (обемни) стени, отново за по-голяма здравина и сигурност.

 

4. Закопчалка

 

 

Кутиите със закопчалка са практично и интересно решение. Закопчалката е удобна – с едно движение отваряте или затваряте кутията – и дизайнът ѝ я отличава от другите кутии. Можете да добавите такава или да изберете кутия с дизайн, в който е включена закопчалка.

 

5. Дръжка

 

 

Изборът на кутия с дръжки е разумно решение, защото дръжките ще ви помагат да я пренасяте по-лесно и ще носят удобство и на получателя. При нас ще откриете различни дизайни с дръжки, от които можете да изберете в зависимост от случая. Имаме дори и “куфар” от велпапе, който прави впечатление с интересния си дизайн.

 

6. Отвор за издърпване

 

 

Щанцовите кутии с отвор за издърпване тип “кибрит” отново са нестандартно и интересно решение, което е удобно за отваряне и затваряне и същевременно прави впечатление със специфичната си визия.

 

7. Отвор със или без прозрачно фолио

 

 

Можете да изберете и от дизайните кутии с прозорец, на който да поставите прозрачно фолио в зависимост от продукта, който ще опаковате. Подобна кутия е подходяща, ако целите да се вижда съдържанието ѝ – от практична или пък естетична гледна точка. 

 

8. Биговане

 

 

При нас има вариант да направим и биговане на някои изделия. То се прави с цел промяна на височината на опаковката, в случай че опаковате например книги в еднакъв формат, но различен брой, и искате да използвате само един вид опаковка.Брандирайте своята опаковка

 

 

Още един начин да персонализирате своите опаковки, да ги направите по-атрактивни и същевременно да подсилите имиджа на бранда си, е да ги брандирате.

Добавянето на лого, отличителни елементи за марката, полезна информация за продукта или друго изображение, което да информира или да служи за украса, е страхотен начин да се отличите сред конкуренцията. 

Предлагаме сито- и флексопечат върху кашони и щанцови кутии от нашия асортимент, както и на такива, произведени по ваш размер.

Като имате опция да брандирате и стикери – отново практично и ефектно решение, което е и много бюджетно. Предимството при стикерите е, че можете да ги залепите върху кашони, кутии, торбички, тишу хартия или друг опаковъчен материал, дори и директно върху някои продукти. Също така можете да ги използвате вместо тиксо, а и да ги подарявате към продуктите си. Стикерите са наистина работещ начин за популяризиране на бранда ви.Не е ли чудесно, че можете да персонализирате вашите опаковки, като изберете нестандартна форма, добавите полезни елементи или пък ги брандирате? Допълнителните функционалности ни улесняват и ни носят удобство, а нестандартното прави впечатление. Ако вече имате идея от какъв тип специфични опаковки се нуждаете – не се колебайте да ни потърсите за всякакви съвети и допълнителна информация, както и директно да поръчате.

Сподели: