Каква е разликата между кашон, щанцова кутия и нестандартна опаковка?

30 април 2024
Каква е разликата между кашон, щанцова кутия и нестандартна опаковка?

Опаковките са неразделна част както от бизнеса, така и от ежедневието ни. Пратки за клиенти или партньори, подаръци за близки хора, опаковъчни консумативи за ремонт и преместване – ние предлагаме ефективни решения, които ще ви бъдат от полза в различни ситуации.

А за да ви помогнем да откриете подходящите за вас, в следващите редове ви разказваме по-подробно за спецификите и приложението на някои от основните опаковъчни материали. Кашони – кога и за какво да ги използвате?

 

 

Кашоните имат много широко приложение, като основно се използват за транспортиране и съхранение на различни стоки. При ремонт и преместване кашоните също ви улесняват да пренесете вещите си. 

При нас ще откриете кашони от висококачествено и високограмажно велпапе, което гарантира тяхната здравина и издръжливост. Предлагаме и различни размери кашони, а можем и да ви изработим специфичен размер без изискване за минимално количество.

От гледна точка на дизайни с различни приложения – имаме кашони с разделители, плоски, високи, палетни, кашони за книги, с удобни дръжки, както и кашон-гардероб, специално създаден за пренасяне на дрехи на закачалки.Функционални щанцови кутии за различни цели

 

 

Щанцовите кутии са подходящи отново за съхранение и пренасяне на вещи и продукти или пък за подаръчни опаковки. Те няма нужда да бъдат сглобявани (както кашоните) с помощта на тиксо или друг вид лепене. 

За разлика от кашоните, щанцовите кутии се предлагат в голямо разнообразие от размери и дизайни – от стандартните ще откриете мини, малки, средни, големи, високи, плоски, дълги, с дъно и капак и други подобни. Вариантите за цвят са бяло, кафяво и черно. Отново можем да ви изработим кутия по зададен от вас размер, а ако искате още повече да персонализирате своята опаковка, за да се отличите на пазара, можете и да брандирате кутиите. Поставете своето лого, полезна информация или красиво изображение, за да помогнете на вашите продукти да изпъкнат сред конкурентните.Възползвайте се от предимствата на нестандартните опаковки

 

   

 

Понякога по-специфичните по форма и дизайн продукти изискват по-персонализирана опаковка. Нестандартните дизайни кутии са много полезни в такива ситуации, като освен практични, те са и по-оригинални и запомнящи се.

Например имате варианти да изберете кутия с вградени разделители – подходяща за козметика, парфюми и други подобни продукти. Можете да добавите допълнително дъно и да подсилите стените на кутиите при нужда, да изберете кутия с удобна закопчалка или с различни дръжки – имаме дори “куфарче” от велпапе. Кутиите тип кибрит са с удобен отвор за издърпване, а тези с прозорец са подходящи, в случай че искате да се виждат продуктите вътре. Предлагаме и различни дизайни кутии за бутилки, които ги съхраняват сигурно и са със стилна визия, подходящи за подарък. Както и дизайни, създадени конкретно за храна и за картини и плоскости.Сред кашоните, стандартните и нестандартните кутии ще откриете специфични решения, някои от които ще ви улеснят при опаковането, а други – ще впечатлят с визията си. 

В допълнение, кашоните, както и по-голяма част от щанцовите кутии, са направени от биоразградими и подходящи за рециклиране материали, кaто могат и да се преизползват. 

Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате нужда от по-подробна информация и съдействие при избора на опаковъчни материали, както и за да поръчате.