Красиви и практични идеи за коледни опаковки на продукти и подаръци

4 октомври 2023
Красиви и практични идеи за коледни опаковки на продукти и подаръци

Ако ви предстои да опаковате голямо количество стоки или пък подаръци за предстоящите коледни празници, вече е време да планирате точните опаковки. При нас ще откриете разнообразни дизайни кутии, торбички и аксесоари. Както готови коледни решения, така и материали, с които сами да сътворите и персонализирате празничните си опаковки. В следващите редове ви разказваме повече за тях – преценете кое е най-удобното и подходящо за вас решение и действайте. Помислете какви кутии или торбички да използвате

 

 

Ние предлагаме наистина богат асортимент от кутии и торбички, голяма част от които са създадени за конкретни продукти или предмети. Например за бутилки вино – един от честите коледни подаръци – можете да изберете торбички с шевица, с прозорец, цветни или натурални, както и кутии за една или две бутилки. 

Ако планирате да опаковате свещи – отново имаме предложения точно за целта. От различни дизайни кутии за една или повече свещи до маслоустойчиви пликове.

Сред различните по форма, размер и цвят щанцови кутии ще откриете и подходящи за чаши, тефтери, дрехи, одеяла, лакомства и други типично коледни подаръци. Можем да изработим и кутии по ваши конкретни изисквания. Като също можем да брандираме вашата опаковка, в случай че искате да поставите лого, изображение или друга информация, обвързана с бранда ви.

Разбира се, разгледайте и коледните ни опаковки, които ще ви улеснят със завършения си тематичен дизайн. Сред тях със сигурност ще намерите подходящи по размер и форма за най-различни подаръци.

 

 

Включете и коледни аксесоари

 

 

Аксесоарите като тишу, шредирана и разтегателна хартия, панделки, стикери и етикети са много важни при опаковането, особено ако искате да персонализирате максимално своя подарък. С тяхна помощ можете да развихрите фантазията си и да създадете страхотни опаковки в различни стилове. От по-луксозни до артистични и непринудени или пък еко.

Тишу хартията ще я откриете в много красиви нюанси и десени (предлагаме и с коледни елементи) и можете да я използвате както за самостоятелна опаковка, така и за обвиване на кутии и за уплътняване на празното пространство в тях. Разтегателната хартия тип пчелна пита има подобни функции като на тишу хартията, но е с по-необичаен еко дизайн. Шредираната хартия пък е чудесен уплътнител, а ако изберете цветна, ще създадете допълнителен ефект при отваряне на подаръка. 

Ако искате да включите още тематични елементи, можете да изберете от нашите коледни стикери и етикети или пък просто да поставите красива червена сатенена панделка. Имаме и изчистени, и със снежинки, точки, сърца и други подобни. Предлагаме коледни панделки и от зебло, както и коледен шнур и малки играчки за допълнителна украса.Осигурете удобство и сигурност при транспортиране

 

В случай че ще изпращате по-голямо количество или по-обемни пратки, можете да използвате нашите кашони – предлагаме всякакви форми и размери здрави и издръжливи кашони, палетни също. 

Не забравяйте допълнително да подсигурите предметите, които изпращате, ако са чупливи или с деликатни повърхности. Аеропластът е един от най-ефективните предпазни материали, които можете да използвате, последван от стреч фолиото. Опаковъчната хартия и шредираното велпапе също могат да ви помогнат за уплътняване или като подложка.

За изпращането на по-малки предмети пък можете да използвате от нашите куриерски пликовепредлагаме различни размери, като имаме дизайни и с аеропласт.Коледа трябва да се планира отрано. :) Особено когато включва голямо количество подаръци или пратки. С красивите опаковки и аксесоари можете да създадете истинска коледна магия – използвайте ги смело. И не се колебайте да се свържете с нас – ще се радваме да ви съдействаме с всякакви идеи и съвети по темата.