Хартиени торбички

Различни размери и цветове

Кашони за преместване на дома

Готови пакети с кашони и опаковъчни материали

Производство и брандиране

Задай размер, избери цвят и брандирай

Опаковъчни консумативи

Стреч фолио, аеропласт, велпапе и други

Как опаковаме вашите пратки, за да ги получите безопасно?

Ако имате малък бизнес или пък често опаковате и изпращате продукти и подаръци, значи сте наясно колко са важни точните опаковки. От различни размери и дизайни кашони и щанцови кутии до подаръчни опаковки и аксесоари – при нас ще откриете богат асортимент от опаковъчни материали за разнообразни цели. Като при поръчка на повече от нашите артикули процесът им на опаковане е по-бавен и съответно срокът за изпращане към вас е по-дълъг в натоварени периоди.

Прочети още
Как да създадете практична и интересна нестандартна опаковка?

В случай че имате малък бизнес или често ви се налага да изпращате пратки и подаръци, знаете, че опаковката е от голямо значение. Обмисляли ли сте идеята да заложите на по-нестандартни варианти? Различните опции за персонализация значително повишават функционалността на опаковките, а и ги отличават на пазара.

Прочети още
Велпапето – ефективен и високофункционален опаковъчен материал

Велпапето има много широко приложение и ефективно защитава най-различни по форма и големина предмети, продукти и стоки от нараняване по време на преноса и съхранението им. Защо това е така, както и какви са спецификите на различните видове велпапе, можете да прочетете в следващите редове, за да се възползвате максимално от качествата и функционалностите на този опаковъчен материал.

Прочети още