Открийте точните кутии за своите продукти

7 ноември 2023
Открийте точните кутии за своите продукти

Както знаете, опаковката винаги е от значение и тя умее да продава, затова обърнете специално внимание при опаковането на вашите продукти. Добрата новина е, че при нас ще откриете кутии, подходящи за различни по размер, форма и предназначение предмети, които ще ви улеснят максимално в процеса. Достатъчно е да се насочите към точните и да добавите и нужните аксесоари. Коледа също наближава – планирайте красиви и стилни опаковки и за празничните ви продукти и подаръци. Всичко по темата можете да прочетете в следващите редове.Разнообразни и удобни размери

 

На първо място – сред кутиите ни ще откриете от съвсем малки до доста големи дизайни. Като цяло предлагаме мини, малки, средни и големи кутии. Мини кутиите ни например са чудесни за опаковането на бижута, сувенири, малки подаръчета и предмети. Елегантни, компактни и сигурни, те съхраняват качествено предмета и правят ефектно впечатление. А пък най-големите ни кутии могат да поберат дрехи, обувки, книги и най-различни други по-обемни вещи и да ви съдействат за удобното им и сигурно съхранение или транспортиране.Различни дизайни и приложение

 

   

 

Освен различните удобни размери, предлагаме и множество дизайни, които пасват на конкретни продукти или вещи. Например имаме плоски, високи и дълги кутии, кутии с прозорец, с дъно и капак, с удобни дръжки, с разделители и вложки. 

Сред кутиите ни за храна ще откриете такива за пица, за торта, както и различни дизайни за ястия, бургери и други подобни. Имаме и кутии за вино или пък свещи, чудесни за подаръци.

Кутиите с прозорец са перфектни, в случай че искате да се вижда съдържанието им, а кутиите за картини и плоскости са създадени точно с цел удобното съхранение на картините ви и предмети с подобна форма. 

Имаме и папки, тавички, щайги за плодове и зеленчуци, кошове за боклук от велпапе и други подобни предложения, създадени за конкретни цели. При много от дизайните на кутиите можете да избирате между черен, кафяв и бял цвят, а също така можем да изработим и кутии по ваш дизайн

Съветваме ви също да брандирате своите кутии, като поставите логото си и/или отличителна информация за вашия бранд – подобно персонализиране веднага ще ви отличи на пазара.Ефектни коледни кутии и опаковки

 

 

Разбира се, стигаме и до Коледа. :) Която е почти зад ъгъла. За любимия празник сме подготвили страхотни предложения за опаковане, които ще ви бъдат от полза както за луксозни корпоративни подаръци, така и за артистични и лични. Коледните кутии тип куфарче са чудесен избор, както и кутиите във форма на елха, къща и коледна топка. Имаме подаръчни кутии и за бутилки, с капак и дръжки, с прозорец, тип кибрит, тип възглавница и други. 

Луксозната ни картонена кутия тип aдвент календар също е много ефектен начин да опаковате малки подаръчета и е подходяща не само за бизнес партньори и клиенти, но и за деца.

С коледните ръкави, стикери и етикети и коледната ни хартия и панделки, както и други аксесоари, можете да финализирате по много автентичен и красив начин пратките си.

Като цяло – не забравяйте да включите аксесоари при опаковането, и то не само на празничните ви опаковки. Те правят визията наистина запомняща се, а вътрешните аксесоари допълват цялостното преживяване. Като добавите в кутията цветна шредирана хартия или дървени стърготини например, те допълнително ще изненадат получателя и същевременно ще се погрижат за съхранението на опакования предмет, уплътнявайки празните пространства около него.Обмислете от какви кутии имате нужда и се обърнете към нас – сигурни сме, че ще можем да ви предложим точния размер и дизайн. Планирайте и аксесоарите, както и коледните опаковки навреме, и не се колебайте да ни потърсите – насреща сме да ви дадем всякакви полезни съвети и артистични идеи. За да опаковате практично и красиво своите продукти и подаръци и да оставите трайно впечатление при крайния получател.