Тиксото – универсално и удобно решение за вашите опаковки

20 октомври 2023
Тиксото – универсално и удобно решение за вашите опаковки

Тиксото е един от най-често използваните консумативи при опаковането на стоки, продукти или подаръци, както и при ремонт или преместване. Лесно за поставяне, здраво и надеждно, то се грижи за целостта и сигурността на опакованите предмети при съхранението и транспортирането им. В зависимост от различните специфики при опаковането, често се използва и различен вид тиксо – от стандартно тиксо солвент до хартиено тиксо, удобно за надписване, или пък цветно, с което се маркират конкретни опаковки. В следващите редове ви разказваме повече по темата. Изберете точния дизайн тиксо

 

 

При сглобяване на кашони, опаковане с аеропласт и като цяло – залепяне и облепяне на предмети при транспортиране, можете да заложите на стандартното тиксо солвент – при нас ще го откриете в прозрачен и кафяв вариант.

Хартиеното тиксо пък е перфектно за маркиране и надписване на предмети и закриване на области за по-прецизно боядисване, като то много лесно се къса, поставя и отстранява впоследствие. При нас ще откриете и биоразградим крафт вариант, който позволява рециклирането на кашоните, без да се налага неговото отстраняване.

Цветното тиксо пък служи за маркиране и идентификация и е чудесно за обозначаване на различен вид съдържание в опаковките. Разбира се, можете да го включите и като ефектен елемент от дизайна на опаковката. Съветът ни е да изберете комплект цветно тиксо – ние предлагаме 5 различни цвята, за да разполагате с разнообразни възможности за визия или маркиране.

Предлагаме и допълнително подсилени дизайни тиксо с висока издръжливост като тиксо с нишки от фибростъкло и армирано тиксо, както и двойнолепящо, безшумно, канцеларско и машинно тиксо.

При нас ще откриете и сигнална лента за маркиране в спортни и обществени зали, офиси, училища и складове, която е подходяща за привличане на вниманието и за обозначаване на опасни участъци.Възползвайте се от удобствата на диспенсъра и тиксорезачката

 

В случай че планирате да облепяте голямо количество кашони или друг вид опаковки, най-бързият и удобен начин е да използвате диспенсър за тиксо или така наречената “тиксолепачка”. Нашите диспенсъри лесно отпускат желаната дължина на тиксото и прерязват лентата впоследствие.

Друг подобен “помощник” е тиксорезачката – тя е много удобна и компактна и е подходяща за всички видове тиксо с ширина 48-50 мм.Брандирайте своето тиксо

 

Персонализирайте вашето тиксо, като поставите на него логото си например, за да финализирате цялостната визия на опаковките си от естетична или практична гледна точка.

Тиксо солвент е вариантът, който можете да използвате при брандиране, като има възможност да се включат до два цвята при печата.

Персонализирането на опаковките ви е един от начините да се отличите на пазара. Ние изработваме и кашони и кутии по поръчка, в случай че имате специфични изисквания за размерите или дизайна при тях. Преценете също как да ги брандирате, поставяйки конкретни елементи и информация, обвързана с марката ви. Предстои ли ви опаковане на голямо количество стоки и пратки, или пък ремонт и преместване? Изберете точното тиксо, което да ви съдейства да опаковате лесно и сигурно и също така да маркирате своите опаковки. Възползвайте се и от диспенсър или тиксорезачка, за да улесните максимално процеса. При нас ще откриете разнообразие от дизайни тиксо и всякакви други практични и удобни опаковъчни консумативи. Ако имате нужда от съвети и съдействие, или искате да поръчате – свържете се с нас.