Улеснете ремонта и преместването с подходящи кашони и опаковъчни консумативи

9 януари 2024
Улеснете ремонта и преместването с подходящи кашони и опаковъчни консумативи

Предстои ли ви ремонт или преместване в следващите месеци? А обмисляте ли как да улесните процеса и да си спестите както време, така и труд? Практичните опаковъчни материали ще са ви полезни при всяка стъпка. При нас ще откриете богато разнообразие от качествени и здрави кашони, кутии и подходящи консумативи – научете повече за тях в следващите редове.Изберете практични кашони за различни вещи

 

 

Първа стъпка при преместването или ремонта е да подредите и съхраните вещите си. А за да се случи лесно това, са ви необходими точните кашони

Първо се ориентирайте от колко малки, средни и големи кашони имате нужда, в зависимост от вещите, които трябва да приберете в тях. След това добавете и кашони, специално създадени за конкретни цели – като кашон гардероб с пластмасова релса, в който можете да закачите дрехите си директно от гардероба си, както и да поберете сгънати дрехи, колани и обувки. Подходящ е за многократно използване, лесно се сглобява и има удобни дръжки за пренасяне. 

Можете да изберете и специални кашони за книги, както и за бутилки, чаши и чинии с разделители и подложки. Разгледайте и щанцовите ни кутии – ще откриете точните за обувки, за правилното съхранение на плоскости и картини, дори и за саксии и растения. Различните дизайни са създадени с цел да запазят вещите и предметите здрави и чисти при пренасянето и съхранението им.Добавете опаковъчни материали

 

 

Разбира се, след като изберете подходящите кашони, е важно да включите и нужните опаковъчни консумативи. Аеропласт, който ефективно ще пази най-крехките, чупливи или с деликатни повърхности вещи и мебели. Стреч фолио, както и опаковъчна хартия и шредирано велпапе – за уплътнение. Тиксо – за финализиране стабилността на опаковките, а и за маркиране (цветно тиксо) и за надписване (хартиено). Ролките велпапе също са много удобни за опаковане на мебели и предмети с нестандартна форма и служат и за покриване на подови настилки при ремонт. При нас ще откриете и чували с различни размери и предназначение, сакове и органайзери за съхранение и други полезни артикули.Възползвайте се от изгодните пакети за преместване

 

За да ви улесним максимално, сме подготвили пакети за преместване, които включват най-нужните кашони, кутии и опаковъчни материали в зависимост от вида и мащабите на пренасянето ви.

Освен че сме помислили за всичко нужно в подобна ситуация, също така ви излиза по-изгодно да закупите целия пакет, вместо всеки артикул поотделно.

Можете да изберете между пакет "Малко жилище", подходящ за опаковане при преместване на стая в общежитие или малко жилище, пакет "Средно жилище" – за едностайни и двустайни апартаменти, и пакет "Голямо жилище" – за двустайни и тристайни апартаменти.

Освен всичко необходимо за осъществяване на преместването ви, в пакетите има дори калцуни, както и малки полезни подаръци от нас. 

 

 

Сигурни сме, че с нашата подкрепа мисълта за ремонта или смяната на жилището – и след това реализацията им – вече далеч няма да бъдат толкова плашещи и натоварващи. :) Всичко зависи от вас – направете строен план, обмислете какви опаковъчни материали ви трябват и се обърнете към нас. Насреща сме за всякакви полезни съвети и съдействие.