За нас

За нас

 

 

 

 

Кои сме ние?

Packit.bg е бързоразвиваща се българска компания за производство на кашони, кутии, опаковки от велпапе и търговия с опаковъчни материали. Как започна всичко?

 

    

 

Първоначалната идея за Packit.bg беше да предоставя цялостно решение за преместване на дома и офиса. Стартирахме през 2015 г. в едно малко помещение от 15 кв.м площ с около 30 продукта – стандартни размери кашони, аеропласт, тиксо, стреч фолио и други базови продукти. След като скоро установихме, че голяма част от нашите клиенти се нуждаят от индивидуални опаковки за техните продукти, се насочихме и към предлагане на кашони и кутии по поръчка. 

В началото работихме с подизпълнители, но не бяхме удовлетворени от качеството и сроковете и така се зароди идеята за създаване на наше производство. Закупихме първите си две машини и започнахме да се учим на принципа проба-грешка. Сами произвеждахме, опаковахме и доставяхме нашите пратки. 

Днес, само 6 години по-късно, базата ни вече се разполага на 1300 кв.м и включва производствен цех с 15 машини, физически магазин и складове, както и екип от близо 30 души.

Но най-много се гордеем с факта, че 90% от продуктите и суровините, които използваме, са произведени в България!Мисия, визия и ценности

 

В Packit.bg силно вярваме в добрия пример и отговорността, която всяка компания носи към обществото. Поели сме инициативата да рециклираме всичката хартия, останала от производствения брак, като равносметката ни до момента е над 40 т рециклирана хартия годишно.

Основната ни мисия, която вярваме, че изпълняваме всеки ден, е да предоставяме качествени и надеждни опаковки за бизнесите и индивидуалните клиенти и да улесняваме максимално хората при преместването на дома или офиса им.

 

 

Нашето продуктово портфолио

 

    

 

Към момента предлагаме над 250 размера кашони и кутии и не спираме да добавяме нови модели. Например при преместване предлагаме кашони за чинии, чаши, книги, обувки, дрехи или картини, а за бизнеса имаме от кашони за палетизиране до кутии за храна и торти. И можете и допълнително да персонализирате опаковките си, като ги брандирате.  

Кашоните и кутиите се използват основно като транспортна опаковка, но също така и за доставяне на пратки до крайни клиенти с допълнения като цветна тишу хартия, панделки или стикери за още по-специално преживяване.

 

   

 

Опаковъчните ни материали и пакети за преместване, палетизиране и ремонтни дейности включват велпапе, аеропласт, стреч фолио, тиксо, чували и др. и са изключително практични. 

Имаме и предложения за корпоративни подаръци от типа на луксозни кутии и торбички.Бързото ни развитие и увеличаващият се брой доволни клиенти, които се превръщат в лоялни, ни вдъхновяват и мотивират да бъдем все по-креативни, за да предлагаме все по-добри решения за нуждите на бизнесите и домакинствата. Професионалното отношение, изпълнението на всяка поръчка в срок и бързата доставка са основни приоритети в работата ни с всеки клиент. 

А темата с опазването на околната среда не спира да ни вълнува и още едно доказателство за това е, че сме се погрижили биоразградимите ни опаковъчни материали да бъдат на достъпни цени. Нашето обещание е в бъдеще да продължаваме да увеличаваме тяхното разнообразие!