За нас

За нас

Ние сме Packit.bg – бързоразвиваща се българска компания за производство на кашони и търговия с опаковъчни материали. Мисията ни е да предоставяме качествени и надеждни опаковки за всеки бизнес, а преместването на дома или офиса никога не е било по-лесно!

 

Професионалното отношение, изпълнението на всяка поръчка в срок и бързата доставка са приоритети в работата ни с всеки клиент.

 

Дейността ни започна в едно малко помещение от 15 кв.м. площ през недалечната 2015 година. По настоящем цехът ни се разпростира на 400 кв.м. и разполага с 5 производствени машини за рязане и щанцоване. Но най-много се гордеем с факта, че 90% от продуктите и суровините, които използваме, са произведени в България!

 

В Packit.bg силно вярваме в добрия пример и отговорността, която всяка компания носи към обществото. Поели сме инициативата да рециклираме всичката хартия, останала от производствения брак, като равносметката ни до момента е между 8 и 10т. рециклирана хартия годишно.

 

Оставаме верни на темата с опазването на околната среда и бихме искали да споменем, че при нас може да намерите и биоразградими опаковъчни материали на достъпни цени. Нашето обещание – в бъдеще да увеличаваме тяхното разнообразие!

 

Ако искаш да си в крак с всички новости около нас те каним да ни последваш във Фейсбук! Уверяваме те, че предстоят още много изненади!