Велпапе. Защо да го използваме?

27 декември 2019
Велпапе. Защо да го използваме?

 

Приблизително за половината от произведените продукти в света се използва велпапе като опаковъчен материал. Това се дължи не само защото производителите са наясно с ползите, които носи велпапето, но и заради предпочитанията на клиентите.

 

 

Велпапето е Възобновяемо

 

 

Една от най-значимите причини компаниите да избират велпапе пред другите видове опаковъчни материали, е, че по своята същност то е екологично чисто.

  • За производството на велпапе се използва енергия от възобновяеми източници;
  • Може да се рециклира;
  • За направата му могат да се използват материали, които вече са били рециклирани.
  • Повечето кашони и кутии от велпапе могат да се използват повторно, което намалява разходите за енергия и други материали, необходими за направата на нова кутия и/ или кашон.

 

 

Велпапето е Леко

 

 

Хората обичат и предпочитат леките материали. В повечето случаи по време на пазаруването си клиентите избират по-леките продукти. Поради тази причина компаниите, които опаковат своите продукти, използвайки по-леки материали отчитат повече продажби пред тези, които не го правят. Велпапето предоставя удобство при пазаруване, опаковане, товарене и разтоварване. Консултирайте се с вашия доставчик на опаковъчни материали, за да разберете коя опакова най-добре ще предпази продуктите ви и в същото време няма да бъде нарушен представителният им вид.

 

 

Велпапето Предоставя по-голяма Защита

 

 

Производителите искат техните продукти да достигнат безопасно до пазара и предпочитат материали, които могат да осигурят защита за по-продължителен период от време. Опаковките от велпапе са по-здрави и по-малко податливи на въздействието на околната среда, в сравнение с други материали. Вижте какви са преимуществата на опаковките от велпапе пред тези от картон тук.

 

 

Велпапето се Персонализира Лесно

 

 

Велпапето може да бъде персонализирано, което го прави привлекателно за производителите. Опаковките от велпапе могат да бъдат с различен дизайн, размер и форма без това да повлиява на устойчивостта им.

 

 

Велпапето Улеснява Печата

 

 

Опаковките от велпапе имат по-добри печатни и графични възможности. Голяма част от компаниите отпечатват имената, логото и контактите си заедно с кратко описание на продукта, което създава по-голяма информираност сред потребителите.

 

 

Велпапето е Достъпно

 

 

Не е нужно да прекарате часове ровейки в Интернет, за да намерите компания, която произвежда опаковки от велпапе. То е изключително достъпен опаковъчен материал и повечето магазини за опаковъчни материали го предлагат.

 

 

В Packit.bg ще намерите кашони и щанцови кутии от велпапе, а ако се нуждаете от опаковки по поръчка, повече информация или съвет - свържете с нас!